Om oss i Bäcken

Nu kastar vi loss!

Vi är nu en åk fyra och vi startade vår blogg i årskurs ett. Vi driver den vidare fortfarande och meningen är att eleverna mer och mer ska ta över driften av bloggen framöver. Vi är 24 nyfikna barn plus några vuxna i Bäcken. I vår blogg kommer vi lägga upp många av våra lärdomar, texter, bilder, filmer mm.  Vi hoppas det är många nyfikna föräldrar och andra som går in på vår blogg och läser.  Vi vill gärna ha kommentarer, funderingar och undringar.

Vi visar gärna vad vi gör i klassrummet och hur vi gör det. Skolan har ju förändrats sedan våra föräldrar gick i skolan så det är lättare att visa vårt arbete i bilder/filmer/text och ljudfiler! Det är också spännande att kunna gå hem och visa dagens arbete direkt för mammor och pappor och andra nyfikna! Utifrån läroplanen tar vi att vi vill utveckla vårt skriftspråk men också fundera över hur man kan skriva på en blogg och jämföra det med andra sorts texter. Vi vill också träna samarbete och träna på att ta ansvar för att göra en blogg.

Om du tycker om det vi gör och vill låna det vi gjort så är det helt ok, bara du berättar var det kommer ifrån.

Mvh Bäcken

3 reaktion på “Om oss i Bäcken

 1. hej!
  jag saknar er jättemycket! va gör ni? jag har matte. men va ska ni jöra i dag för något?
  .-) hör av er
  Vi har blivit 17 stycken i vår klass nu. Jag brukar åka till mormor och Dennis.
  Hejdå från hugo 🙂 <3

  • Vi saknar dig med!
   Vi gör våra rum på engelskan och lär oss en massa nya ord på engelska.
   Vi tränar in en häftig dans som vi ska visa på en familjekväll. Det är till låten Zwampen (jag vill bo i en svamp). Om du är i Hjo så vill vi gärna att du hälsar på oss.
   Hoppas att du har lika roligt som vi har. Sjunger ni sångerna som vi skickade med!?
   Ha en bra sommar!
   Hälsningar dina kompisar i Bäcken

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *